Yesss!

We gaan weer open!

We zijn super blij dat ons naaicafé weer open mag. De afgelopen maand hebben we gebruikt om lessen voor te bereiden en onze materialen te ordenen. Door de verschillende lockdowns en de 1,5 meter zijn wij onze vaste groep een beetje kwijtgeraakt. Voor ons gevoel moeten we opnieuw beginnen en dat is spannend. 

Daarom willen we ons doel weer eens opschrijven zodat we weten waarom we dit doen.

Onze themastof is deze wereldkaart stof ^

Het doel

Vrouwen uit andere culturen ontmoeten, elkaar steunen en de Nederlandse taal oefenen is het doel van het naaicafé. Tegelijkertijd maken we mooie dingen die we verkopen zodat we nieuwe materialen kunnen aanschaffen. Het naaicafé is voor iedereen die het leuk vind om te naaien en mensen uit andere culturen te ontmoeten. 

Hoe werkt het

Om de week krijgen we naailes van een ervaren naaister. De andere week mogen we oefenen met wat we geleerd hebben of zelf iets naaien. Naaimachines, stoffen en garens zijn aanwezig. Doordat we veel materialen krijgen van omwonenden die ons steunen hebben we een mooie verzameling stoffen waarmee we kunnen werken.

Waar is het

Elke vrijdagmiddag van 1 tot 3 uur komen we bij elkaar in een gezellige grote woonkamer aan de Van Eckstraat 1 in Arnhem. 

Onze werkruimte aan de Van Eckstraat in Arnhem

Ben jij in het buitenland geboren en vind je het leuk om vrouwen uit andere culturen te ontmoeten en tegelijkertijd iets moois te maken dan ben je van harte welkom bij het Integratiehuis. Kom gerust een keer kijken of het iets voor je is.

Categorieën: Naaicafé

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *