Klik hier om het boek te bestellen!

Ons Eritrea – Nieuwe Arnhemmers aan het woord’. Dit boek is een uitgave van Stichting Integratiehuis en is geschreven door Marike Spee en Wim Bos.

Verhalen van Eritrese Nederlanders en informatie over de Eritrese cultuur in een mooi vormgegeven boek. Het boek vormt het slotstuk van een prachtig project waaraan deelnemers en vrijwilligers van het Integratiehuis enthousiast hebben meegewerkt. We zijn trots en dankbaar dat we het resultaat kunnen onthullen.

Ons Eritrea – Nieuwe Arnhemmers aan het woord 
Auteurs: Marike Spee & Wim Bos
Uitgave: Stichting Integratiehuis 
ISBN: 9789090349398
Prijs: € 17,50

De opbrengst van dit boek wordt volledig besteed aan de activiteiten van Stichting Integratiehuis.

Elf nieuwe Nederlanders vertellen over het dagelijks leven in Eritrea. De verhalen gaan over hun kindertijd, hun huis en het dorp waarin ze opgroeiden, de sterke familieband, op de koeien passen, hele dagen buiten, weinig school, werken op het land, urenlang bidden in de kerk, samen eten, samen rouwen, samen feestvieren en alles met elkaar delen. Genoeg mooie herinneringen. Een rijkdom die ze vast mogen houden en mee kunnen geven aan hun kinderen. Een cadeau voor ons allemaal. 

De achtergrondinformatie over de Eritrese cultuur en de prachtige foto’s zorgen voor een completer beeld van dit voor veel Nederlanders vrijwel onbekende land aan de Rode Zee.

Lees hier de blog over ons boek op de website van de Arnhemse reisboekenwinkel De Noorderzon

Luister hier het radio interview met Marike Spee